Kashmir

Alle Lalaby kashmir produkter er fremstillet i Nepal.

Kashmir er et af de fineste materialer, naturen kan tilbyde, og dets blødhed gør den til en favorit blandt alle aldre og køn.

Kashmir kan bæres i ethvert klima og årstid på grund af dets store isoleringsegenskaber. Denne tilpasningsevne skyldes dens oprindelse, kashmir geden og deres naturlige habitat i den kolde bjergluft.

Gederne har en usædvanlig blød underuld, der samles om foråret, når fårene fælder deres vinteruld.

Vi er stolte over at arbejde med denne eksklusive fiber, og vi håber, at du og dine små vil elske den lige så meget som vi gør.

Al kashmir, uanset hvor god kvaliteten er, har en tendens til at fnulre, når du begynder at bruge den. Dette sker, fordi uldens kortere fibre finder vej til materialets overflade, når beklædningsgenstanden bliver brugt og gnides mod sig selv eller andre beklædningsgenstande.

Vi anbefaler, at du gør det til en vane at fjerne fnulleret efter vask med en uldkam eller en fnugfjerner: Læg din kashmir fladt, før forsigtigt børsten over fibrene, og fnulleret vil blive fjernet. Over tid vil fnulleret aftage.

Du vil også opdage, at kashmir forbedres med alderen, hvis den plejes korrekt.

Vidste du det?

.. vi hjælper dig gerne med en kashmir reparation. Hvis der ved et uheld går hul på dit foretrukne Lalaby kashmir produkt, skal du bare kontakte os på support@lalaby.com , så hjælper vi dig med at reparere det gratis. Vedsend venligst et billede og en beskrivelse i din e-mail.

SHOP KASHMIR

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 DKK
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods